Parket
Terassen
Deuren
Plafonds
Renovaties
Materiaal ook los verkrijgbaar!

Onderaanneming

Ook als aannemer kan u bij Tripo terecht. Wij stellen ons vakmanschap graag in dienst van uw project.

 

 

Parket

Bij Tripo hebt u keuze uit een enorme waaier aan parketvariëteiten en -motieven. Modern, klassiek, visgraat of parallel: uw visie is onze missie. Hebt u echter nog geen zicht op de vorm van uw toekomstige vloer, dan reiken wij u graag ideeën aan.

Om tot een vloerkeuze te komen, kan u bij ons op kantoor een voorselectie maken uit de honderden stalen die wij ter beschikking hebben. Later komen we dan een groot formaat van deze stalen bij u thuis bezorgen, zodat u bij uw definitieve keuze rekening kan houden met de eigenschappen van uw woning, zoals lichtinval, kleurenpalet, e.d. Kortom: bij Tripo kiest u steeds meteen juist.

Bekijk onze leveranciers

Ideaal voor...

Vanwege zijn enorme duurzaamheid is vinylparket een aangewezen keuze voor leefruimtes, badkamers, winkels en burelen.

Vinylparket

Vinylparket combineert alle voordelen van parket, laminaat en tegels. Het is volledig waterbestendig, makkelijk te onderhouden, ontzettend sterk, slijtagevast en bovendien budgetvriendelijk. Of je nu fan bent van een rustieke look of eerder van een strakke tegel, met vinylparket is alles mogelijk.

Contacteer ons meteen voor meer info en advies over deze nieuwe innovatieve oplossing.

Bekijk onze leveranciers

Wist u dat ...

... laminaat tegenwoordig niet enkel gelijkt op echt hout, maar ook zo aanvoelt. Met machines worden namelijk kleine groefjes en ribbels in de planken geëtst zoals deze voorkomen in echt hout.

Laminaat

De laatste jaren is laminaat dé trend in vloerbedekking. Het is relatief gemakkelijk te plaatsen, goedkoop, vraagt weinig onderhoud en kan in de meest uiteenlopende vormen en motieven verkregen worden. Watervast of gelijkend op stenen tegels: alles is mogelijk met laminaat. Op kwalitatief gebied kan het echter niet tippen aan een parketvloer. Bovendien heeft parket een natuurlijker en warmer uitzicht.

Toch is laminaat in bepaalde gevallen een ideale optie. Bijvoorbeeld voor ruimten die weinig intensief betreden worden, zoals de slaapkamer of bij een beperkt budget.

 

Bekijk onze leveranciers

Composiet

Indien u zoekt naar een ecologisch alternatief voor tropisch hardhout, dan kan u kiezen voor een terras uit composietmateriaal. Zo spaart u niet alleen geld, maar ook het regenwoud.

 

Terrassen

's Zomers is één van de leukste plekken van een huis wellicht het terras. Het is de plaats waar we heerlijk van de zon genieten, ons te drogen leggen na een verfrissende duik in het zwembad of bijpraten met vrienden. Een mooi en degelijk terras is zijn geld dus meer dan waard. Tripo biedt zulke terrassen, zowel in tropisch hardhout als in composiet: duurzaam en bestand tegen de extreemste condities. U mag dus gerust eens morsen met die cocktail.

 

 
Bekijk onze leveranciers

RF-deuren

Tripo is een gecertificeerd plaatser van brandveilige deuren. Wij zorgen ervoor dat u in geval van nood niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Deuren

Een deur plaatsen is geen kinderspel. De kleinste speling kan het al doen klemmen. U kan dus best beroep doen op ons vakmanschap om uw deur te plaatsen. In een mum van tijd staat ze erin: zonder speling, zonder klemmen.

Let wel: Tripo doet enkel de plaatsing van deuren. U kan bijgevolg geen deuren op maat laten maken bij Tripo zelf. We kunnen ze echter wel voor u bestellen. Kom dus gerust een catalogus bij ons halen.

 

Bekijk onze leveranciers

Vochtige ruimten

Dat een houten plafond niet mogelijk zou zijn in vochtige ruimten is een hardnekkige mythe. Wel moet in dat geval gekozen worden voor harde en stabiele houtsoorten.

Houten plafonds

Wat is er nu gezelliger en warmer dan een houten plafond? Inderdaad, wij weten het ook niet. Bovendien hoeft zo'n plafond niet oubollig of klassiek te zijn. Heel wat hypermoderne gebouwen beschikken er over één en lang niet zomaar. De richtingen die je met hout uitkan zijn immers eindeloos: strak, rustiek, gebeitst, geolied, ... Uw verbeelding is de grens.

Naast een natuurlijk schoonheid biedt een houten plafond ook tal van praktische voordelen. Zo stabiliseert het de luchtvochtigheid, is het de superieure akoestische isolatie en houdt de warmte vast.

 

Bekijk onze leveranciers

 

Onherstelbaar

Een goed en regelmatig onderhoud van uw terras is uitermate belangrijk, aangezien het niet opgeschuurd kan worden. De enige oplossing voor een verweerd terras is dus vervanging.

Renovaties

Van alle bovengenoemde producten voeren we ook renovaties uit. Het schuren, oliën en waxen van parket of schoonspuiten van terrassen: uw oud hout zal weer blinken als voorheen.

Wenst u liever te voorkomen dan te genezen dan kan dat ook. Tripo doet namelijk ook het onderhoud van uw parket, terras en plafond. Zo blijft uw houtbekleding in perfecte nieuwstaat.

Leer-het-zelf

Zoals we eerder vermeldden is het leggen van laminaat tamelijk gemakkelijk. Via onderstaand filmpje krijg je het zelfs onder de knie in slechts enkele minuten.

Bekijk het filmpje

 

Materiaal

Goed nieuws voor de doe-het-zelvers: Tripo verkoopt ook los materiaal, zodat u thuis zelf de handen uit de mouwen kan steken. Indien u binnen een straal van 50 km van ons kantoor woont brengen we het materiaal zelfs gratis tot aan uw deur. Zo kan u ongehinderd de vakman in uzelf boven halen.